Gråt i gråt foroven, men smil og højt humor forneden

DRONNINGLUND: Der skal mere end gråt efterårsvejr og tunge regnskyer til at skylle den traditionsrige idrætsdag på Dronninglund Gymnasium af banen – meget mere.

For det er en dag mange har set frem til siden det nye skoleår begyndte – og ikke mindst de nye 1.g’er.

For er der noget, der styrker fællesskabet, så er det klassens kamp mod alle de andre i den ene mere gakkede konkurrence efter den anden.

Og med til festlighederne hører så også de mange udklædninger. Hver klasse har de sidste par uger ivrigt diskuteret, hvorledes de kunne skille sig ud fra alle de andre.

Blandt de mange sjove konkurrencer var der dels de mere traditionelle som fodbold og streethockey dels de meget utraditionelle som sommer-ski, trillebør, støvlekast og spande-bold. Og det gik ikke stille for sig.

Efter dagens mange konkurrencer blev vinderne udtrukket og i den kommende uge venter der kagemand til de vindende klasser.

Og især er der en stor kagemand til vinderne af den store tovtrækning, der afslutter idrætsdagen.

I de sidste to år er det e-klassen, der har siddet på håne-retten, men i år måtte 3e se sig besejret af 1b.

Kunne det være værre? Nej – ikke for 3e.

Efter dagens anstrengelser ventede så forude fest om aftenen på DG.

Først for alle de nye elever, der mødtes sammen med deres tutorer og lærere til fælles spisning og senere på aftenen blev fællesarealet så fyldt op med alle 2. og 3.g’erne, hvor festudvalget stod klar til at servicere i baren.

Så det blev sent inden DG lukkede og slukkede for den dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...