SÆBY: Fem hold fra Sæby deltog i dette års Cup No. 1

IF Skjold deltog med 4 hold, U9 drenge, U13 drenge, U14 drenge og U18 piger. Derudover deltog et sammensat hold, U17 FC Stena Line hold, med Sæby spillere spædet op med spillere fra både Skagen, Hjørring og Frederikshavn.

Sæby holdene spillede mod hold fra blandt andet Danmark, Sverige, Norge, Polen, Tyskland, USA, Brasilien, Marokko og sidst men ikke mindst Tiki Taka Academy U17 holdet fra Nigeria. Tiki Taka holdet fik i løbet af ugen, grundet deres flotte, sprudlende og tekniske spil, en større og større fanskare, som heppede, hujede og tilbad de dygtige og sympatiske nigerianske drenge både før, unde og efter kampene.

Tiki Taka Academy er talentfulde spillere, som kommer fra fattige kår i Nigeria, men som grundet talentet har fået chancen på holdet. Spillerne er vant til 1 måltid om dagen, så at blive bespist med nok og varieret kost hele 3 gange om dagen, var ren luksus for holdet og det er ikke uden grund, at spillerne er dygtige, da de træner hele 12 gange om ugen.

Spillestilen Tiki Taka er en spansk, hvor korte pasninger og bevægelser får bolden til at arbejde gennem varierende og tekniske kanaler, som kræver et højt teknisk niveau. Og de kvalifikationer nød tilskuerne stor glæde af ved Cup No.1, hvor der blev spillet og især scoret på højt teknisk plan af de nigerianske drenge, som sluttede af med flotte saksespark scoringer i finalen, som fik den tætpakkede tribune til at juble.

Tiki Taki drengene er taget videre til Gothia Cup i Göteborg, hvor de forhåbentlig når lige så langt i turnering, som de gjorde ved Cup No.1 i Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...