Med hold som Astralis og spil som Fortnite og CS, har eSporten for alvor bidt sig fast i danskerne

KOMMUNEN: Særligt mange unge bruger mere tid på gaming end tidligere, og der dannes både klubber og foreninger med eSport som omdrejningspunkt. Hvad gør eSporten så populær? Hvorfor tager man eSport ind på undervisningsinstitutioner, og gavner det overhovedet de unge?

Det kan du blive klogere på tirsdag den 21. maj kl. 19.00, når Frederikshavn Bibliotek og Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole, inviterer til foredrag med Michael ”Django” Rüsz. En aften for unge gamere, deres forældre og foreninger, hvor det skal dreje sig om eSport på godt og ondt.

Foredraget byder blandt andet på emner som håndtering af eSport i hjemmet, løsning af eventuelle konflikter, og hvordan man bedst hjælper sine børn til et sundt liv med gaming?

Michael er en absolut topkapacitet i eSportsverdenen. Som tidligere landsholdskaptajn i spillet Call of Duty 2 og specialist i spillet counterstrike, har han et stort indblik i e-sportens verden, og kan derfor komme med kvalificerede svar på mange af de spørgsmål, som melder sig særligt hos forældre til børn og unge, der er opslugt af den virtuelle verden.

Der er fri entré til arrangementet, men tilmelding skal ske til anmp@frederikshavn.dk senest mandag 20. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...