SÆBY: I.F. Skjolds andethold, der er tilbage i herrernes serie 2 har til den nye sæson, fået ny træner.

Navnet er Brian Pedersen som senest har trænet Bangsbo Frejas bedste herrehold.

Brian er bosiddende i Frederikshavn og den 62-årige træner kan se tilbage på en flot karriere, hvor han over 30 år har været førsteholdstræner i otte nordjyske klubber.

I Sæby bliver han således for første gang i mange år træner for en klubs andethold, hvilket han ser frem til.

- Selv om jeg i har været træner i mange år, skal man altid være åben for at lære nyt. I Skjold får jeg muligheden for at få god sparring med cheftræner Nikolaj Dorff, hvilket jeg håber kan være med til at udvikle holdet.

Brian har besøgt Skjold et par gange i december måned og føler han er blevet rigtigt godt modtaget. Han kender klubben som et sted, hvor sammenholdet og de sociale relationer vægtes højt.

- Fodbold er et holdspil, hvor det er vigtigt at alle kæmper for at gøre hinanden og holdet bedre. Det er et ungt talentfuldt hold, som er gennemsyret af fightervilje og godt kammeratskab, jeg får fornøjelsen af at skulle overtage, fortæller Brian Pedersen.

Da talen falder på ungdommen melder Brian klart ud, at de bedste år han har haft som træner, var da han for godt en halv snes år siden trænede FfIs U-17 hold. Et kuld af super talentfulde spillere med bl.a. Nicolaj Thomsen, som efterfølgende spillede i AaB og nu i FC København samt ungdomslandshold og en enkelt A-landskamp.

Efter en måneds juleferie starter træningen op den 7. januar og turneringen starter op i april, her får Brian Pedersen rig lejlighed til at få sit kendskab til de lokale klubber prøvet af, da hans hold i serie 2, pulje 11, skal møde hele tre hold alene fra kommunen - Østervrå I.F., Skagen I.K. og Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...