Vil gerne have 10 ekstra grønne ambassadører

KOMMUNEN: Gruppen af grønne ambassadører i Energibyen Frederikshavn Kommune skal være større.

Der er behov for frivillige, hvis hjerte banker for bæredygtighed og grøn omstilling, og som har lyst til at bruge nogle timer hver måned på at lave klimarettede aktiviteter.

Energibyen arbejder utrætteligt for at sætte klima på dagsordenen i kommunen. Borgergruppen Min Energiby er et af de seneste initiativer.

Gruppen af grønne ambassadører er kommet godt fra start og er i gang med at planlægge initiativer, der skal sætte skub til den bæredygtige udvikling i lokalområdet.

Min Energiby mødes cirka en gang om måneden, og der er sat gang i arbejdet med, hvordan børn, unge, børnefamilier, boligejere, virksomheder og detailhandel bliver inddraget i arbejdet med den grønne omstilling.

Mange ender mangler stadig at finde hinanden, men én ting står klart.

Der mangler flere hænder.

Så hvis man har en ekstra hånd, har overskud til klimakontoen, gode idéer eller er en bæredygtighedsekspert eller ildsjæl, så er der behov for det.

Min Energiby vil gerne udvide gruppen af grønne ambassadører med mindst ti medlemmer.

- Vi har fået en rigtig god modtagelse med Min Energiby. Der er både stor efterspørgsel og stort behov for at borgere inspirerer borgere og at vi alle sammen får større fokus på de forhold, vi selv kan forandre for den grønne omstilling.

- Vi vil gerne inddrage endnu flere ildsjæle i arbejdet, og samtidig vokser puljen af idéer, og med det lysten til at tage endnu flere initiativer.

- Vi tror og hører, at der er rigtig mange derude der gerne vil deltage og skabe endnu mere grøn omstilling, og derfor sender vi invitationen ud til alle, der vil være med til at gøre en forskel, siger Bahram Dehghan, chefkonsulent, Energibyen Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...