Da campingpladserne i Danmark blev ramt af lukningerne p.g.a. corona, var Nordstrand Camping helt klar til at åbne til sæsonen - men først efter påske kunne man igen åbne for gæsterne.

Det var dog uden åbning af svømmehallen og FunHouse, som er to af pladsens helt store trækplastre.

- Det bliver helt sikkert ikke en sæson der går over i historien for andet end coronaen, men det er gået lidt bedre end vi turde håbe på, da det hele blev lukket. Vi regner med at vi lige netop kan komme igennem året med skindet på næsen.

- Vi er kommet stærkt igen i de seneste uger, hvor vi har haft totalt udsolgt. Vi har haft mange danskere - især rigtig mange sjællændere. Også tyskerne har der været flere af end vi plejer. Men vi savner nordmændene, hvor vi har en stor del stamgæster fortæller Mogens Sønderkær, der har drevet campingpladsen siden 2004.

Nordstrand Camping har udover sine hytter plads til ca. 400 enheder - og på en god dag i juli, har man ca. 1.400 ”indbyggere” på pladsen.

- Det er især Palmestranden og Skagen der trækker kunderne hertil. Vi har mange gæster der tager et par dage til Skagen, men de er også rigtig glade for at komme tilbage hertil for at overnatte. Mange synes at der er for mange mennesker deroppe.

- Og det dårlige vejr er jo ikke ligefrem en fordel. Men vi har heldigvis nogle gode indendørs aktiviteter som legeland og svømmehal, som er med til trække gæster til. Da vi endelig fik lov at åbne for legelandet, holdt vi det lukket for offentligheden og gav kun vores campinggæster adgang. Det synes vi har været en god beslutning, da vi så bedre kunne styre hvor mange gæster vi havde inde. Vi kunne sagtens have haft mange flere gæster i legelandet, men det havde krævet stor administration - og det har givet en god tryghed for vores gæster. Det har der været mange lokale der ikke kunne forstå, men nu åbner vi igen den 8. august for frederikshavnerne fortæller Mogens.

Campingpladsen har også et biografområde samt et nyt ungdomslokale med airhockey, bordtennis og arcade games, og her har der været flittig aktivitet i det triste vejr. Er der vejr til at være udendørs, er der altid mange mennesker ved mini-golf banerne.

- Det har da været besværligt med corona restriktionerne, men vi synes at gæsterne er gode til at håndtere det. Vi har 16 spritdispensere fordelt over hele pladsen, og det er både unge og gamle der er flittige til at bruge dem.

- Nu er vi spændt på hvordan næste års sæson kommer til at gå - om det kolde vejr har skræmt mange væk - eller om vi måske kan tiltrække flere dansker hertil p.g.a vores aktiviteter. Vi håber dog på at det kan blive en sæson uden væsentlig påvirkning af corona slutter Mogens, inden han skal videre på dagens opgaver, som starter kl. 7 om morgenen og slutter kl. 23.00.

Det er ikke et arbejde at have campingplads - det er en livsstil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...