SÆBY: Fire talentfulde elever fra Handelsgymnasiet (HHX) på Frederikshavn Handelsskole har netop vundet DM i erhvervscase.

Cecilie Høgh Andersen, Line Bødker Larsen, Emily Kim Hvas Olesen og Sofie Frahm Jacobsen fra Sæby, har arbejdet med at tilknytte en særlig app til butikskæden Normal.

Eleverne foreslog, at kunderne i julemåneden kunne give et bidrag til Julemærkefonden og på samme tid vinde præmier i form af varer fra Normal.

Eleverne tog udgangspunkt i at kombinere virksomhedens ønsker om at tiltrække kunder og vise social ansvarlighed på samme tid.

Dommerne kaldte det en "super sympatisk idé" og Normals direktør Torben Mouritzen, som var med i dommerpanelet, gav udtryk for, at han ville forsætte dialogen med de fire elever fra Frederikshavn Handelsskole.

- Jeg er meget stolt, siger rektor for Handelsgymnasiet Mik Ingenuus.

- Når man arbejder med at produktudvikle for en konkret virksomhed finder man ud af, at det man har lært gennem årene i høj grad har praktisk anvendelighed, og det er særdeles motiverende for eleverne.

- Det har været en fornøjelse at være med de fire piger til DM. De har arbejdet hårdt, målrettet og koncentreret med at udvikle deres idé. Skønt, når flid og talent går hånd i hånd - anerkendt af andre end lærerne. understreger lektor Charlotte Møller.

Eleverne har deltaget i den landsdækkende dyst, hvor der konkurreres om at vise bedste, mest innovative idé til en virksomhed.

- Vi har så mange talenter i Frederikshavn-området. Et kæmpestort tillykke til vores dygtige elever, der har bevist, at man kan nå meget lang, siger direktør for Frederikshavn Handelsskole Brian Andersson.

Det er Danske Erhvervsskoler og Gymnasier, der - sammen med Danske Erhverv - står bag DM i Erhvervscase.

De fire super-dygtige piger deltog på Ungemessen ZOOM IND mandag 1. oktober i Arena Nord i Frederikshavn.

Vinderne af Erhvervs-case fik kæmpeklap på skulderen af borgmester Birgit Hansen.

Dét var nemlig de samme fire kvindelige HHX-elever, der netop vandt DM i erhvervscase, der demonstrerede deres Normal app, for borgmester Birgit Hansen på Ungemessen i Arena Nord mandag. Dét bragte dem sejren ...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...