Stort rykind til jubilæumsreceptionen

DYBVAD: Det var bestemt ikke uden grund, at alle flagene var hejst langs Ørnevej i Dybvad.

Anledningen var fejringen af det flotte fyrreårs jubilæum af hallen og ikke mindst hallens inspektør igennem alle årene.

Da hallen blev opført for 40 år siden var det med stor støtte og opbakning fra hele Dybvad og de nærmeste landsbyer.

Som dengang er der stadig brug for hallen og opbakning er der bestemt også - det var tydeligt med den store tilstrømning til receptionen.

Omkring 100 gæster var klar til at fejre og gratulere samt nyde lidt godt fra buffeten.

Egon Bech, der har været formand for Den selvejende Institution Dybvadhallen i tæt på 30 år, fortalte om, hvordan mange frivillige allerede fra 1970 brugte meget tid på planlægning og forhandlinger med den daværende Sæby Kommune om tilladelser og økonomisk støtte. inden de 8. januar 1978 fik de sidste tilladelser på plads og et kontant tilskud på 600.000 kroner.

Hallen blev taget i brug den 13. januar 1979 af elever fra Dybvad Vestre skole.

Byggeriet kom til at koste 2,6 millioner kroner, som ud over det kommunale tilskud blev tilvejebragt ved afholdelse af overskudsgivende arrangementer til fordel for hallen, frivilligt arbejde, fondsmidler og kreditforeningslån.

- Hallen har været gældfri i nogle år og vi har nu planer om at lave en tilbygning med et fitnesscenter, som vi håber kan påbegyndes efter sommerferien, fortalte Egon Bech.

Ligeledes er der ønske om at åbne op mellem skolen og hallen og gøre området mere grønt og rekreativt.

Bestyrelsen havde besluttet at alle påtænkte gaver skulle gives til Dybvad Byudvikling .

- Det vil gavne byen, sagde formanden.

Formanden for Dybvad Byudvikling, Jesper Koldtoft lykønskede hallen og oplyste, at der op til jubilæumsdagen var indsat 11.750 kroner på kontoen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...