SÆBY: Sæby kirke spiller dukketeater med bibelske fortællinger for byens mange sommerlandsgæster. Byens egne beoere er hjerteligt velkomne også. Det fortæller kordegn Per Kristensen.

Med skolernes sommerferie bliver Sæby fyldt med sommerlandsgæster. Såfremt det bliver strandvejr, vil Sæby kirke spille dukketeater på det græsstykke, der ligger mellem ”Havnekiosken” og Sæby Ro- og Kajak Klub på Sæby Havn.

Der spilles kl. 11.00 - 11.20 på følgende dage: 24., 25. , 26. & 31. juli samt 1. & 2. august. - Men kun, hvis det ikke regner eller blæser for meget. Formålet med dukketeatret er at give børn en festlig og sjov stund med de elskelige fortællinger.

Sognemedhjælper Birgit Aaen vil sammen med sognepræst Viggo Ernst Thomsen prøve at styre de 4 ustyrlige dukker, og lække krop og stemme til de både barske og blide bibelhistorier. Sjove, rørende og tankevækkende historier fra det kæmpe reservoir af livsoplysende fortællinger, der hedder Bibelen, vil blive dramiatiseret i det lille intermistiske dukketeater. For børn i alle aldre.

Dukketeater-historierne spilles, så fortællingerne bliver tilpasset det publikum, der dukker op. Da både Birgit og Viggo kan råbe rigtig højt, bliver der spillet teater helt uden brug af mikrofoner og forstærkere. Altså ren økologisk lyd. Og fortælling med fryd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...