Program om hussalg dukkede op helt lokalt

ØSTERVRÅ: Et nyt afsnit i serien ”I hus til halsen” er netop blevet optaget i Østervrå. I fire dage er der blevet stillet skarpt på adressen Liljevej 4 og Østervrå by i det hele taget.

DR-serien ”I hus til halsen” er i fuld gang med at optage nye afsnit, hvor en ejendomsmægler og en indretningsarkitekt sammen hjælper husejere med at få deres hus solgt.

På Liljevej 4 i Østervrå, har Bo Andersen - i en del år - forsøgt at få sit hus solgt - uden held. Derfor lagde han billet ind hos DR, som havde taget udfordringen op.

I fire dage blev der filmet på adressen, hvor indretningsarkitekt Søren Vester havde udstukket opgaverne, der var mere end Bo Andersen selv kunne klare. Heldigvis havde han fået god hjælp fra familie og venner, men alligevel var det nødvendigt at arbejdet fra morgen til langt ud på natten.

Serien har fået ny ejendomsmægler, og det er Line Franck fra Aarhus, som har afløst Jesper Nielsen, som har ønsket en pause. Line Franck har haft særligt fokus på Østervrås styrker, og tirsdag aften deltog hun - og et kamerahold - i årets juleoptog. Hér spurgte hun flere lokale, hvorfor de bor i Østervrå, og hvad der var godt ved det.

Kameraerne er nu slukket og DR TV har forladt byen, men de kommer tilbage for at høre, om det lykkes for Bo Andersen at få huset solgt.

- Vi har virkelig arbejdet med huset, og der er sket store forandringer, fortæller Line Franck.

Søndag den 16. december er der åbent hus på Liljevej 4, hvis nogen har lyst til at se en pæn familievilla med masser af plads.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...