Det Musiske Hus i Frederikshavn glæder sig til at byde gæster indenfor igen efter sommerferien – alle arrangementer der skal afvikles i DMH og Maskinhallen kan gennemføres under de eksisterede regler for større arrangementer og i henhold til corona regler.

Det fortæller Per Malmberg, der står i spidsen for de tre kulturhuse Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

- Derfor har vi samme med Rune Klan aftalt, at vi afvikler to shows fredag den 21. august – så alle der genre vil opleve hans show får muligheden for at købe billet. Først show kl. 19.00 er udsolgt, men vi er har et show nr. 2 kl. 21.30, siger Per Malmberg og forklarer:

- Vær opmærksom på, at man kun kan booke hvert andet sæde – men er man flere som normalt er sammen, så køber man bare fire pladser efter hinanden, og sætter sig sammen. Ved kun at sælge hvert andet sæde, er vi sikker på, vi ikke bliver for mange. Vi glæder os til at komme i gang og forhåbentligt får vi et spændende efterår – vi trænger og vil så gerne have gæster. I øvrigt kan alle glæde sig til et forrygende 2021, som kommer til at byde på mange spændende nyheder – vi er totalt booket, lyder det fra Per Malmberg

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...