Først vellyd hos Vennerne så efterfølgende hos Sæbygarden

SÆBY: Sæbygardens Venner holdt sin ordinære generalforsamling i Manegen umiddelbart før Sæbygarden selv kaldte til generalforsamling.

Formand Henning Melgaard aflagde beretning der indeholdt de aktiviteter, der er foregået hen over året.

Udover at være praktiske grise i forhold til Sæbygardens arrangementer, er formålet i Sæbygardens venner også at skaffe midler, som Sæbygarden kan søge som tilskud til rejser.

Det skete også i 2018, hvor der blev ydet et tilskud til Gardens Spanienstur i efterårsferien.

Vennerne sælger blandt andet Fadderskabsbeviser og ved generalforsamlingen udtrak man således en vinder blandt købere af Fadderskabsbeviser, og det blev forretningen Kalhøj, der kan se frem til en koncert med Sæbygarden, da det er hvad man vinder.

Sæbygarden skal lørdag 6. april spille for sidste års vinder Mr. ved butikken i Sæby.

Sæbygardens Venner forsøger at hverve flere medlemmer til foreningen, da kontingentet fra medlemmerne også er med til at støtte Sæbygarden.

Der var lidt udskiftning i Sæbygardens venners bestyrelse ved generalforsamlingen.

Ud trådte Anne Bak, Helle Nielsen og Hanne Berg. Ind trådte Claus Bilde og Lisa Frederiksen.

Henning Melgaard, Betinna Graff, Rikke Overgaard og Inge Nørbjerg Rasmussen fortsætter i bestyrelsen.

Kommende opgaver for Vennerne bliver blandt andet at hjælpe til Pinse Jazz og være behjælpelig ved Gardens mønstring i april, hvor uniformerne tjekkes og evt. skal byttes til større størrelser.

Efterfølgende var det så Sæbygarden tur til at kigge tilbage på et år med højt aktivitetsniveau fordelt på rigtig mange koncerter og rejser.

Og vanen tro blev der uddelt årets hædersbevisning - nemlig G-nøglen. Den gik i år til Julie Bilde, der i orkestersammenhæng trakterer både fløjten og saxofonen.

Og set i forhold til det indeværende år, så har Garden allerede her ganske få måneder fra juletiden udstedt årets ønskeliste.

Den lyder primært på nye musikere i alle aldre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...