Er man ældre eller mere sårbar end gennemsnittet, så er det bare sund fornuft, at takke ja til eksempelvis indkøb, så man ikke udsætter sig selv for unødig corona-smittefare.

Anni Bering er en af de ældre borgere i Sæby, som har takket ja til, at få ordnet indkøbene og bragt dem lige til døren.

- Jeg er glad for, at jeg har den mulighed og vil gerne opfordre andre i samme situation, til at tage imod alle de tilbud om hjælp, som der gives. På den måde, er vi alle med til at passe godt på os selv, udtaler Anni Bering.

Og det er sandelig ikke fordi, at Anni ikke selv kan, men fordi hun har lyttet til sønnen Søren, som bor Sjælland og derfor ikke lige selv kan træde til og hjælpe.

- Det er meget betryggende for mig, at vide at min mor og far ikke selv behøver, at opsøge den unødige risiko, det er at handle ind, udtaler Søren Bering.

- Det er klart, at man bekymrer sig. Mine forældre, som er 79 og 80 år, er udsatte selv om de aldrig har haft alvorlige sygdomme. Vi behøver jo bare at kigge til Italien, for at se hvad er sker med ældre mennesker, når sundhedsvæsenet ikke længere har kapacitet,- de dør! fortæller Søren Bering og forsætter:

- Jeg overvejede, at flytte til Sæby og bo I mine forældres sommerhus, så jeg kunne hjælpe med deres indkøb og hjælpe med det mest fornødne. Men med alle disse muligheder for hjælp, som de heldigvis har taget imod, så kan jeg blive hjemme og være sammen med og passe på min egen lille familie, slutter Søren Bering af.

Så har du brug for hjælp, så tøv ikke med at spørge. Der er altid nogen som gerne vil hjælpe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...