Stor blomsterkumme placeret i anlægget

ØSTERVRÅ: En stor blomsterkumme - en gave fra en kommende Østervrå-borger er netop blevet installeret i byens anlæg. NH-Løft har været behjælpelig med at få kummen flyttet til Østervrå.

Det er ikke nogen helt lille blomsterkumme, beboerne i boligforeningens lejligheder bag Østervrå Ældrecenter har fået udsigt til. Tirsdag formiddag rullede en kranbil fra det lokale kranfirma NH-Løft ind i området, og på ladet stod den fine gave, som en anonym giver har foræret til byens anlæg.

Giveren har haft kummen til at stå i sin private have, men ville gerne have den med i f. m. flytningen til Østervrå, og der var behov for at få eksperter i flytningen af tunge ting på banen.

Helt oplagt var det at kontakte det lokale kranfirma NH-Løft, som dagligt håndterer noget tungere elementer end den aktuelle kumme.

Én af firmaets chauffører Jørgen Hansen var klar til at byde ind på opgaven, og tirsdag formiddag kunne naboerne på tættest hold opleve et flot stykke præcisionsarbejde, da kummen blev anbragt sikkert og stabilt på sin nye adresse.

Placeringen af kummen er fundet I tæt samarbejde med anlæggets grønne hold med Arne Boelskifte i spidsen.

Der er også allerede udtænkt en plan for, hvordan kummen kan blive fuldt integreret i området bl.a. med beplantning og lign.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...