Arrangørerne kan allerede nu melde om udsolgt til årets store julefrokost 1. december i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Det er 20. gang Østervrå IF, ØVI håndbold og ØVI’s Venner holder julefrokost og noget tyder på, at de lokale er ret vilde med denne fest i Østervrå og omegn. Allerede, for allerede mere end én måned før er der udsolgt.

- Vi er selvfølgelig stolte og glade for, at vi er blevet valgt til det, der for de fleste er årets fest, siger Charlotte Dahl Albertsen fra ØVIs Venner.

Festen er arrangeret af Henrik Svirkær, Lone Spangenberg, Jens Brobak, Solvej Jensen og Charlotte Dahl Albertsen, og musikalsk bliver det til genhør med det populære band Version 1.0, der består af de fire oprindelige medlemmer af bandet SixPack.

Festdeltagerne kan glæde sig til et helt nyt musikalsk bekendtskab med bandet Bitter Moon, der er fire rutinerede musikere fra Hjørring med mange års erfaring med live-musik.

- Vi er så heldige igen at kunne trække på kompetente frivillige, der for manges vedkomne har været med i flere år. Men mange af vore ungdomsspillere træder til. Nogle af dem skal på en sportsrejse med hold næste år, så de skal tjene penge til turen. slutter Charlotte Dahl Albertsen.

Alle 600 pladser er altså udsolgt, men, hvis du er klar til at rykke ud med kort varsel, så er det muligt at komme på en venteliste, hvis der skulle komme nogle afbud.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...