Lyngså Boldklub afholder hvert år et cykelløb, hvor rytterne via sponsorater pr. kørt kilometer støtter klubben økonomisk.

Elve medlemmer og personer med tilknytning til Lyngså BK valgte lørdag den 3. august at hoppe på jernhesten i den gode sags tjeneste.

Efter en times hård kørsel på en rundstrækning igennem Lyngså by, var de trætte og sveddryppende meget tilfredse med at have kørt i alt 83.042 kroner hjem til klubben. Et resultat der var bedre end sidste års løb.

Med 36,75 kilometer kørte Jens Nørbalk flest kilometer og lige efter kom Carsten Vejrum og Jens Ole Thomsen der begge fik kørt 33,25 kilometer.

Formand for Lyngså B.K., Ib Thomsen havde ikke så mange kilometer i benene, men hvad han ikke havde i benene havde han til gengæld i forretningstalent. Han havde sikret sig så mange sponsorater, at han med 19.605 kroner suverænt kørte flest penge ind. På de næste to pladser kom Casper Schrøder med 15.232 kroner og Jens Poulsen med 11.638 kroner.

Om aftenen kunne der købes helstegt pattegris, som blev nydt i teltet, der var opstillet ved den tidligere købmandsgaard. Grisen var sponseret af Finn Nielsen fra Sdr. Solsbæk Svinefarm, ligesom alt tilbehøret ligeledes var sponseret, hvorved alle indtægterne ubeskåret gik til boldklubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...