Autoriseret VVS-installatør Per Toft Nielsen er det nye ansigt hos Byens Elteknik i Østervrå, og det er ham, der kommer på besøg, hvis der er brug for at få løst en stor eller lille opgave indenfor VVS.

Det er kun et halvt år siden Byens Elteknik flyttede ind i lokalerne på Hjørringvej 401 i Østervrå, og nu udvider Christian Carlsen og Sten Mortensen med en VVS-afdeling. – Vi fik en henvendelse fra VVS-installatør Per Toft Nielsen om et samarbejde, og det passer rigtig fint ind i vores forretningskoncept, hvor vi bl.a. sælger og monterer luft til vand varmepumper, forklarer Christian Carlsen.

Ansættelsen af Per Toft Nielsen betyder, at Byens Elteknik fremover tilbyder at løse store og små opgaver indenfor VVS. - Den aktuelle situation er måske ikke lige den bedste tid at starte et nyt tiltag, erkender Christian Carlsen, men vi har allerede opgaver i ordrebogen plus en del tilbud ude, og hvis vi får dem, så bliver der nok at se til. Udover det, så løser vi selvfølgelig også helt almindelig serviceopgaver, som at skifte en vandhane, reparation af et toilet, der løber eller skifte en radiator og lignende.

30 års erfaring

50-årige Per Toft Nielsen er klar til at tage fat på opgaverne. Han blev udlært i 1990 og har arbejdet indenfor branchen siden, men allerede i en meget ung alder fik han kendskab til rør og fittings. – Min far var selvstændig indenfor VVS, og det kan ikke undgå at have smittet af, griner Per, der allerede er godt i gang i sit nye job, hvor der bl.a. også skal indrettes værkstedsfaciliteter.

Ekstra godt tilbud

Byens Elteknik er et bredt og alsidigt el-firma, som beskæftiger sig med alt indenfor branchen lige fra projektbyggerier, entrepriser, varmepumper, hvidevarer, alarmer, datanetværk og ganske almindelig stikkontakter til både private, landbrug og industri.

I anledningen af den nye aktivitet i firmaet, er der frem til 14. april ekstra gode tilbud at hente på VVS-opgaver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...