Tre gange så meget plads at boltre sig på

ØSTERVRÅ: Indehaverne af Byens Elteknik i Østervrå har købt ejendommen Hjørringvej 401 i Østervrå, og er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på det, der er firmaets nye adresse.

Flytningen fra Hjørringvej 432 til den nye adresse betyder, at firmaets indehavere Christian Carlsen og Sten Mortensen samt de ni medarbejdere får godt 750 m2 at boltre sig på i modsætning til de knapt 250 m2, der var til rådighed på den gamle adresse.

Hen over sommeren har ejendommen udvendig gennemgået en fornyelse bl.a. med ny facade, vandskuring og senest nyt tag på en del af bygningen.

Byens Elteknik råder ikke over alle kvadratmeterne, en del af bygningen er p.t. lejet ud til anden side, men det er lokaler med muligheder, hvis der er nogen, der går med en god ide, lyder det fra ejerne.

Byens Elteknik er et bredt og alsidigt el-firma, som beskæftiger sig med alt indenfor branchen lige fra projektbyggerier, entrepriser, varmepumper, hvidevarer, alarmer, datanetværk og ganske almindelig stikkontakter til både private, landbrug og industri.

Et nyt tiltag bliver etableringen af et showroom. Her er det planen at præsentere bl.a. et bredt udvalg af varmepumper og hvidevarer – artikler, som der er rigtig stor efterspørgsel efter.

- Vi kommer ikke til at have alle produkterne rent fysisk, men kan skaffe fra dag til dag, forklarer Sten Mortensen, og så er vi Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at vi har den direkte kontakt til leverandøren.

Det er præcis fem år siden Christian Carlsen overtog el-firmaet Preben Damtoft, som overgik til navnet Østervrå El-service. I 2016 fik firmaet nogle entrepriser i samarbejde med Hjørring-firmaet Byens El-teknik. De to ejere fandt ud af, at deres forretningskoncepter passede rigtig godt sammen, og det blev til det nuværende firma Byens Elteknik med adresse i Østervrå. Opgaverne har de fordelt i mellem sig, så Christian er ansvarlig for servicedelen, mens det er Sten, der står for projekter og entrepriser.

Christian og Sten er i sin tid begge udlært i Østervrå – Christian hos Preben Damtoft og Sten hos El-Compagniet, så de har et rigtig godt kendskab til lokalområdet.

I anledningen af de nye lokaler har Byens Elteknik inviteret kunder, samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset til reception fredag 25. oktober.

Senere bliver der et åbent hus for alle, som har lyst til at komme ind og se de nye lokale og høre meget mere om, hvad Byens Elteknik kan tilbyde.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...