Hvem kender ikke musik og tekst fra Bøllebob

SÆBY: Hvad enten man var barn i 80´erne, 90´erne eller 00´erne, kender man sangene og personerne i Gunnar Geertsens musical: Bølle Bop.

Den blev udgivet på plade med Hornum Koret i 1979, og har siden været opført landet rundt af koret.

Derfra har personer og musik går sin sejrsgang som tv-stykke, musical, film, bog og teaterstykke.

Men nu har du chancen for at synge med på Bølle-Bop, Ikke rigtig voksne, Født som cowboy og mange flere, når Sæby Scenens juniorhold opfører stykket i en udgave, baseret på filmatiseringen fra 1998.

Bag opsætning og instruktion står de to veteraner, Aleks Nielsen og Anne Snebang, som har trådt deres såler tynde på Skovlysts gamle brædder. Sammen med unge skuespillere har de arbejdet hårdt på at blive klar til opførelsen, hvor den glade flok har indtaget de kendte karakterer fra Bølle-Bob.

- Vi håber på at fylde huset med børn og forældre til tre forestillinger, hvor man er meget velkomne til at synge med, for stykket er fyldt med gode sange og en handling, der taler i øjenhøjde til børn, fortæller Aleks Nielsen.

Meget tyder på, at juniorholdet får deres ønsker opfyldt, for der er allerede udsolgt lørdag, mens der kan stadig købes billetter til torsdag den 7. og fredag den 8. februar.

Køb billetter på datsbilletten.dk eller telefon 60 63 11 54.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...