Åbner Nordic Dart Festival med tale og et spil

KOMMUNEN: Når den helt nye Nordic Dart festival åbner dørene 25. oktober 2019 bliver det i selskab med en meget populær frederikshavner.

- I Frederikshavn Dart Club er vi superstolte og glade over, at borgmester Birgit Hansen kommer og hjælper os med at få skudt gang i den første udgave af Nordic Dart Festival i Arena Nord, fortæller Kristian Holmgaard fra Frederikshavn Dart Club.

Birgit Hansen har takket ja til invitationen om at deltage i åbningen af Nordic Dart Festival, hvor hun vil holde en lille åbningstale efterfulgt af deltagelse i åbningskampen.

Nordic Dart Festival er en ny satsning opstået i fællesskab mellem Frederikshavn Dart Club, Dansk Dart Union og Arena Nord.

- I Arena Nord arbejder vi kontinuerligt på at være lokalområdets vækstcenter for oplevelsesprodukter og derfor ønsker vi at udbrede udbuddet af oplevelser til borgerne, så vi hele tiden forsøger at have aktivitetstilbud til et bredt publikum, siger Lone Kosack, der er projektleder for Sport & Fritid i Arena Nord.

Nordic Dart Festival er det første nationale dartstævne i Nordjylland, hvilket skal give et indtryk, om der er interesse for dart i området.

Dansk Dart Union oplever vækst blandt medlemmerne, og derfor er håbet at en sådan aktivitet kan bidrage endnu mere til den positive udvikling.

Nordic Dart Festival afvikles over to dage, med åbent spil fredag, hvor alle fra amatør til elite er velkommen til deltagelse.

Lørdag bliver det mere seriøst, når der kræves licens for deltagelse.

Lørdag spilles der 501, hvor det gælder om at komme ned på præcis 0 point, med så få dartpile som muligt. Her spilles der om pengepræmier og ranglistepoint. Her vil du kunne opleve eliten inden for dart helt tæt på.

Alle opfordres til at kigge forbi, hvad enten du er licensspiller eller ej, da der bliver rig mulighed for at spille og teste sine evner inden for sporten.

Du har også mulighed for at få dig en snak med den lokale forening Frederikshavn Dart Club, hvis du kunne tænke dig at høre mere om at blive en del af sporten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...