FREDERIKSHAVN: Mandag dannede et fuldt Arena Nord rammen om en aften i det gode livs tegn, da TryghedsGruppen inviterede indenfor til medlemsaften, som bød på både sjov, sundhed, ildsjæle samt lokale kandidater på valg til repræsentantskab.

Mere end 500 tilhørere var mødt op i Arena Nord for at høre mere om, hvordan man finder den rette balance mellem det søde og det sunde liv under overskriften ”Nordjylland Længe Leve”.

Komikeren Lars Hjortshøj og sundhedsforsker Bente Klarlund fik en sjov og seriøs snak om, hvordan vi kan leve længere – og ikke mindst bedre.

Ifølge Bente Klarlund peger forskningen her på en sammenhæng, da man kan se, at folk, som gør noget meningsfuldt for andre, simpelthen er sundere, mindre stressede og lever længere.

En opgørelse fra TryghedsGruppen viser i øvrigt, at hele 44 procent af nordjyderne udfører frivilligt arbejde, hvilket ligger markant over resten af landet.

Aftenens arrangør, TryghedsGruppen, brugte også aftenen til at lade dets medlemmer – alle Trygs kunder i regionen – møde de lokale kandidater, der er på valg til TryghedsGruppens repræsentantskab.

De sidste tre år har TrygFonden i Region Nordjylland alene udbetalt over 22 millioner kroner til projekter – 16 millioner af disse gik til 143 projekter med almennyttige formål, blandt andet Bevægelsesbarometret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...