SÆBY: To måneder efter åbningen af restauranten i Sæby Søbad, inviterede driftsselskabet de 120 anpartshavere til reception søndag 7. oktober.

De fleste havde taget imod invitationen til at se de nyindrettede lokaler, tale med ledelse og personale og prøvesmage delikatesser fra køkkenet med råvarer fra lokale leverandører.

- Vi fik lyst til at invitere de mange, der har bakket os op, til en eftermiddag og give dem et lille indblik i vores dagligdag. Vi er kommet godt i gang og har haft mange tilfredse kunder. Samtidig kommer der mange bestillinger til fester i ordrebogen, siger restauratør Rikke Kristiansen.

- Jeg vil gerne opfordre til at vi står sammen i byen, for sammen kan vi mere. Og jeg håber, at alle virksomheder, organisationer og foreninger, der har mulighed for at holde konferencer, stævner og arrangementer, til at koordinere kræfterne. Sammen med de øvrige overnatningssteder i byen kan Søbadet kan tilbyde næsten 1.200 sengepladser, hvilket giver gode muligheder for at tiltrække mange former for arrangementer, sagde Søren Kristiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...