Programmet for 2019-2020, der for kort tid siden blev udsendt til medlemmerne, byder på masser af tilbud for Aktive Kvinder i Sæby. Det nye program viser, at der atter er lagt op til en spændende sæson med aktiviteter og arrangementer af vidt forskellig art – og med ikke færre end 19 programsatte begivenheder.

Første arrangement i den nye sæson er årets sensommerudflugt. Den går i år til Jesperhus Blomsterpark torsdag den 22. august. Turen starter tidligt om morgenen, og deltagerne vil først være tilbage i Sæby midt på aftenen. Undervejs på turen til blomsterparken gøres deres holdt ved Bratbjerg Sø ved Tranum, hvor den medbragte kaffe og rundstykker vil blive nydt. I blomsterparken serveres medbragt smørrebrød. På hjemturen gøres der holdt ved Hotel Søparken i Åbybro, hvor en to retters middag venter.

Tilmeldingen til turen er i fuld gang. Sidste frist er den 15. august.

Før sommerferien blev en tur med besøg på Julemærkehjemmet i Hobro udsolgt på rekordtid, og mange måtte nøjes med en plads på ventelisten. Derfor har bestyrelsen besluttet at arrangere en ekstra tur til Julemærkehjemmet med rundvisning og orientering om dagligdagen på hjemmet. Turen vil blive afviklet mandag den 16. september. Her gælder der hurtig tilmelding, da der kun er ganske få pladser tilbage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...