Nu hvor sommeren så småt er ved at gå på hæld er Aktive Kvinder på banen med et nyt program for sæsonen 2020 - 2021, der byder på ikke færre end 17 spændende aktiviteter.

Forårssæsonen blev delvis ødelagt på grund af corona-krisen, men nu håber foreningen, at bedre tider er på vej. Bestyrelsen er klar til en ny sæson og har igen tilrettelagt et program, hvor man har forsøgt at dække så mange interesser som muligt.

Der lægges ud torsdag den 20. august med en aftentur til Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn. Her vil der være guidet rundvisning ved Herluf Johansen, der i mange år har været en af havens ledende kræfter. Der bliver mulighed for at købe planter. I aftenens løb bydes der på kaffe og kage.

Den årlige sensommerudflugt finder sted torsdag den 10. september. Den går først til Sandskulpturparken i Blokhus. I parken skal man nyde kaffe og kage , og efter at deltagerne har set og hygget sig i parken, kører bussen ind til Blokhus, hvor der bliver mulighed for at handle. Herefter fortsættes til Hotel Søparken i Aabybro, hvor aftensmaden skal indtages.

Lørdag den 26. september har Aktive Kvinder tilrettelagt et stort arrangement med offentlig adgang i Sæby Kirke, nemlig en koncert med Fangekoret. Selve formen for afvikling af koncerten afhænger af corona-restriktioner på tidspunktet for afviklingen. Mere information herom senere.

Lone Adrian har ledet Fangekoret i 22 år. Indtil koret i 2004 udgav en cd var der så at sige ingen, der kendte noget til de syngende fangere. Men cd-udgivelsen betød stor efterspørgsel efter Fangekoret, der i de sidste 12 år har sunget for fulde huse rundt i hele Danmark. Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger. Fangekorets medlemmer består af indsatte på udgang og tidligere indsatte, som er fortsat med at synge i koret efter deres løsladelse.

Der skal ske tilmelding til alle arrangementer hos Dorthe tlf. 2173 3054.

Aktive Kvinders Hyggeklub for Ældre starter op torsdag den 17. september, hvor Lonni og Bent vil stå for underholdningen. Klubben holder til i Musikhuset i Skolegade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...