Ældre Sagen kaldte til årsmøde - 200 medlemmer mødte op

SÆBY: Ældre Sagen i Sæby afholdte tirsdag den 19. marts deres årsmøde. 200 hundrede af foreningens 3.820 medlemmer var mødt frem for at høre beretningen for det forgangne år, præsentation af regnskab samt valg af ledelse.

Efter at formanden Poul Erik Johansen havde klaret den obligatoriske justering af lyden i højtalerne, fik han aflagt en flot og ret omfattende beretning.

Hele bestyrelsen, sammen med omkring 100 frivillige havde i det forgangne år fået gennemført et imponerende udbud af arrangementer, hvor det sociale samvær har højeste prioritet. Hver uge bliver der gennemført op imod en snes meget forskellige aktiviteter. Hertil kommer en række løbende arrangementer.

Og aktivitetsniveauet fortsætter i det nye år. Siden årsskiftet har Ældre Sagen indtil nu haft to søndagstræf, foredrag ved Claus Søbye, et besøg på Business Park Syd, tidl. Volstrup Skole, samt en matiné med Helge Wittrup i Riddersalen på Sæbygaard.

For at give beboerne på vore plejehjem og ældrecentre en oplevelse i de mørke vintermåneder, havde vi inviterede beboere og deres pårørende til en glad eftermiddag.

På Rosengården og Sæby Ældrecenter havde vi Bo Young, Jodle Birges søn, til at underholde.

På Dybvad Ældrecenter havde vi ”Hansen Trioen + 1” og på Mariested ”Hr. og Fru Hansen” og

den 20. marts får Østervrå Ældrecenter besøg af ” Sailors Venner”, oplyste Poul Erik Johansen.

Af kommende arrangementer til foråret kan nævnes: golfkursus, ølsmagning, søndagstræf, pas på din identitet, teatertur, to dages bustur til henholdsvis Fyn og Sjælland / Møn og overværelse af Cirkusrevyen på Bakken samt udflugt til Samsø.

Regnskabet blev gennemgået af kasserer Svend Erik Madsen, der på storskærmen kunne præsentere en række grafer, nøgletal, som alle indikerede en sund økonomi med et overskud på 41.942 kroner.

Der var genvalg til bestyrelsen til Kirsten Arvidson, Erik Sudergaard og Poul Erik Johansen. Som suppleanter genvalgtes Sven Thomsen og der var nyvalg til Carl Johansen og Ove Pape.

Tilhører fra salen, Helmut Kroer kunne oplyse, at han sammen med kommunen forsøger at få etableret flere ramper så kørestolebruge har bedre mulighed for at komme op på strandpromenaden. Carsten Kirkegaard takkede på menighedsrådets vegne for, at Ældre Sagen havde taget initiativ til opstart af suppeaftner, en fin aften med foredrag og suppe som menighedsrådet fortsætter med alene.

Ingrid Hejslet rundede generalforsamlingen af med dagens største applaus, da hun dybtfølt takkede bestyrelsen og de mange frivillige, der hver dag trækker læsset for at hjælpe i lokalområdet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...