Tre dages jagt på chokoladeæg fra Summerbird er del af den kommende påske oplevelser på slottet

VOER: Traditioner er noget af det, der for alvor binder os sammen.

Og derfor er det helt i tidens ånd, at bestyrelsen bag Voergaard Slot nu vil skabe grundlaget for en ny påsketradition - ja faktisk lidt af et påskeeventyr på Voergaard Slot.

Bestyrelsen har således indgået aftale med Summerbird, Mette Blomsterberg og Marianne Eriksen Scott-Hansen om at indrette og smykke Voergaard Slot, således at hele familien kan få en unik og anderledes påskeoplevelse.

Summerbird-alléen vil føre gæsterne ind til slotsøen, hvor chokolader vil pynte inde og ude med deres fortolkning af påskeæg, bl.a. et imponerede chokoladepåskeæg med en vægt på 30 kg.

Tusindvis af påskeæg vil de tre dage, hvor slottet er åbent, være gemt rundt omkring på slotsøen, og Danmarks største chokoladeæggejagt vil blive gennemført hver dag kl. 10.

Indenfor på slottet vil Mette Blomsterberg fortælle om sin passion for det søde køkken, og give tips til, hvordan hun selv pynter op og dækker sit eget påskebord.

Den internationale anerkendte kunstner, Marianne Eriksen Scott-Hansen vil udsmykke slottet med de imponerende papirblomster, som har gjort hende eftertragtet hos bl.a. Karl Lagerfeld, Royal Copenhagen, Ole Lynggaard og Louisiana.

- Vi er stolte og beærede over, at et så kendt brand som Summerbird og to anerkendte kunstnere vil være med til at realisere de tanker, som Voergaard Slot har gjort sig om at skabe en påskeoplevelse for hele familien som aldrig er set før i Danmark, siger bestyrelsesformand Anker Laden-Andersen.

I kælderen under Voergaard Slot vil der være mulighed for smage øl fra bl.a. Søgaards Bryghus og Løkken Bryghus og spændende rom fra ROMeriet.

Folkekirken har også støttet op omkring Voergaard Slots ønske om at skabe en ny påskeoplevelse.

Langfredag, påskelørdag og påskedag vil der være forskellige aktiviteter i den nærliggende Voer Kirke, hvor der vil være rullet en 22 meter lang påskedug ud på kirkegulvet.

Her kan opleves fortællinger om påsken, og til børn vil der være små opgaver med udgangspunkt i dugen.

Voergaard Levende Historie vil i Tinghuset invitere på en tidsrejse til middelalderen og vil stå for forskellige aktiviteter på slotsøen.

Der vil være påskemarked i Ridehallen, og der vil for børnene også være udstillet landbrugsmaskiner.

- Vi håber på, at vi har fået skabt en påsketradition for hele familien, som vil gentages år efter år, siger Anker Laden-Andersen.

Voergaard Slot er åbent langfredag, påskelørdag og påskedag alle dage fra 10-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...