SÆBY: Den populære årlige begivenhed ’Nordisk Spildag’ er tilbage lørdag den 10. november kl. 10.00-14.00 på Frederikshavn Bibliotek.

Det bliver en dag med spil, gaming, konkurrencer og sjove oplevelser for hele familien.

Verden er fuld af sjove spil, og der er lidt til alle. Til Nordisk Spildag kan du både spille det bedste og mest populære, men også noget nyt eller gammelt, du måske ikke har prøvet før.

På dagen kan du blandt andet dykke ned i den virtuelle verden med Playstation 4 VR og få en smagsprøve med bibliotekets udvalgte VR oplevelse.

Du kan også møde nogle vaskeægte brætspilsentusiaster, når den lokale rollespilsforening Fantastica kigger forbi og udfordrer i Magic Cards, Warhammer, Brætspil og meget mere.

Går du rundt med en lille skakspiller i maven er der også god grund til at tage forbi biblioteket til Nordisk Spildag. Sæby Skakklub er nemlig tilstede, og du har mulighed for at teste dine evner i en venskabelig kamp mod klubbens mester.

Spildagen er for alle og selv de helt små kan være med til at tegne og male eller spille brætspil for de yngste. Undervejs vil der også være konkurrencer med flotte præmier på højkant!

I år vil der være et helt særligt fokus på cosplay fænomenet! Cosplay er en form for performancekunst, hvor man bruge make-up og kostumer til at ’klæde sig ud’, som bestemte figurer - ofte fra tegnefilmens verden. Louise Willingsøe er cosplayer og til Nordisk Spildag kan du opleve hende i ét af hendes flotte kostumer og høre meget mere om Cosplay.

I år vil Bog & Idé også være til stede med butikkens bedste bræspil!

Uge 45 er både Nordisk og International Spiluge. Den bliver fejret på Frederikshavn Bibliotek ved hele ugen at invitere indenfor til nye spilrelaterede udfordringer fra kl. 17.30-21.00. Med hjælp fra Fantastica vil der være noget for alle, der interesserer sig for brætspil, Warhammer og Magic Cards.

Alle aktiviteter i forbindelse med Nordisk Spildag og Nordisk Spiluge er gratis og du skal blot møde op og være klar til at slippe spilleglæden løs!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...