Hvis vejret tillader det tændes rakuovnen op

ØSTERVRÅ: Lørdag den 12. oktober er der igen åbent i det lille keramikværksted på Brinken i Østervrå. De tre lokale keramikere har inviteret nye gæsteudstillere med, så der udover keramik også vises pileflet, glaskunst og finurlige hæklerier.

De holder godt fast i traditionerne i Østervrå, også i Lerhulen, hvor Britta og Ulla Sørensen samt Mette Laursen viser et bredt udsnit af deres keramik.

- Vi synes, at denne lørdag er en rigtig god og hyggelig begyndelse på efterårsferien, mange har jo nogle fridage, og vil gerne opleve noget, siger pigerne i Lerhulen.

Udover keramikken har trioen også inviteret tre gæsteudstillere, og to af dem har ikke været med før. Der er mange spændende ting at se på i Lerhulen – ikke mindst mange nyheder fra alle udstillerne.

Det bliver således til et gensyn med Jytte Brinkmann fra Dybvad, der kommer med sine sjove og finurlige ting i glas.

Ny udstiller er Karen M. Jørgensen fra Sæby, som arbejder med pil og vil præsenterer en masse flotte ting.

Karen har bl.a. udstillet i Købmandsgården i Sæby, og så var hun underviser i f. m. Pigernes Fridag.

Ny er også Hanne Pedersen fra Uggerby, som vil præsenterer sin hobby gennem de sidste tre år – hæklede dyr, bamser mv. Hanne har bl.a. hentet en del inspiration via Youtube.

De tre piger fra Lerhulen har naturligvis også et stort udvalg med – mange af de kendte ting som klovnebilleder, skildpadder, vaser, kærestepar og knapper.

Men der er også mange nyheder – bl.a. store potter, farvestrålende fantasidyr og fisk, mariehøns, huse – både små og store, lige og skæve.

Traditionen tro er nisserne også med – det er jo snart jul og gavetid.

Alle seks piger glæder sig og håber, at rigtig mange vil kigge forbi til en hyggelig dag i Lerhulen på Brinken 12 i Østervrå lørdag 12. oktober.

Hvis vejret tillader det, tænder vi rakuovnen, og der er naturligvis kaffe på kanden hele dagen, lover Britta, Ulla og Mette.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...