Nybyggere vil så gerne have flere naboer

ØSTERVRÅ: På Bakkevænget i Østervrå er der lørdag 11. maj, kl. 10-13, kaldt til åben byggegrund - em seamnce, der vil give interesserede rig mulighed for at tale med beboere og nybyggere i området.

Der er mange gode grunde til at bosætte sig i Bakkevænget i Østervrå.

Katrine Haage Sørensen (25) og Dennis Kim Petersen (29) er de aktuelle nybyggere i området, og om ganske kort tid flytter de ind i deres drømmehus, som de glæder sig til at flytte ind. Men indrømmet - de kunne rigtig godt tænke sig nogle flere naboer.

På lørdag kan du bl.a. møde dem ved deres nybyggeri, hvor de er klar til at svare på spørgsmål og øse af de erfaringer, de har gjort sig det sidste års tid, som selvbyggere.

Det er netop naboerne, der stiller op på lørdag sammen med medlemmer af Østervrå Borgerforenings bestyrelse.

Alle er velkommen til at kigge forbi og få en snak med dem, der selv har bygget hus i området eller dem, der er flyttet ind i et nybygget hus.

- Vi svarer meget gerne på spørgsmål, og deler ud af vore erfaringer – både de gode og de mindre gode, fortæller bestyrelsesmedlem i borgerforening og beboer i Bakkevænget Bent Bøgsted, som lover, at der også vil være lidt godt til gangen denne dag. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...