I Frederikshavn lever lysten til at starte egen virksomhed fortsat i bedste velgående. Det viser en ny analyse fra regnskabsprogrammet Dinero

KOMMUNEN: Selvom coronavirus i forårsmånederne så ud til at sætte en pind i det danske iværksætterhjul, så lever lysten til at starte egen virksomhed fortsat i bedste velgående. Det viser en ny analyse fra regnskabsprogrammet Dinero

Der blev stiftet 159 nye virksomheder i Frederikshavn Kommune i første halvår af 2020. Det fastslår en ny analyse fra regnskabsprogrammet Dinero.

Det er positivt nyt efter et halvt år, hvor coronavirus kastede erhvervslivet ud i en voldsom krise. Fra midten af marts og to måneder frem styrtdykkede antallet af små, nye virksomheder. Det lignede en mavepuster til dansk iværksætteri, som dog heldigvis kun mistede pusten midlertidigt.

- Som land har vi ganske enkelt brug for, at der skabes nye virksomheder. Vi har brug for mennesker, som tør starte egen virksomhed. Nye virksomheder er fremtidens vækst-motorer, og det glæder mig, at der i skyggen af coronavirus rent faktisk blev stiftet mange nye virksomheder i årets første seks måneder, siger Martin Thorborg, adm. direktør i Dinero.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...